Skapa ett konto Glömt lösenord
Skateboard decks
Build complete board
Spitfire wheels
Thrasher tøj
Nike SB Skate Sko
Adidas Skateboarding
Tilbehør skateboard
Longboards
Deathwish Skateboards
Politic Skateboards
Lab Team Blog
Supra Skate Sko
Komplette skateboards
Real Skateboards
Plan B Skateboards
Skateboard Wheels
Skateboard Trucks

Köpa Skateboard Online

Köpa skateboard på webshop, största urvalet. Vi har sålt skate i snart 20 år och med 100% säkerhet att vi bara säljer den bästa kvaliteten som finns på marknaden. LabCph har de mest kända varumärkena och kommer främst från USA.

Du kan köpa skateboard decks, men du kan också köpa kompletta skateboards. Om du föredrar att montera din egen kompletta skateboard kan du använda vår Komplett Builder som guidar dig genom alla de delar du behöver för att montera din personliga skateboard. För trucks, hjul och tillbehör genom att klicka på dessa länkar.

Skateboard Trucks and Wheels

Vi säljer bara de bästa märkena som för närvarande finns på marknaden. Om du måste använda trucks för din skateboard, rekommenderar vi Thunder, Independent eller Venture. Om detta är hjulet som du behöver, det finns två mycket tydliga val som Spitfire Wheels and Bones Hjul. Stort utbud av kullager, griptape, skateboard skruvar och wax finns här.

Kompletta Skateboard

Kompletta skateboard är den idealiska lösningen för en nybörjare. Kvaliteten är hög och priserna är låga. Du behöver inte ens att montera din skateboard. Det är redan gjort och du är redo att åka på samma dag du får den. Alla storlekar av våra kompletta skate matcha till en ålder av ca 7 år och uppåt.

Skate Skor Webshop

Labforum återförsäljare många olika skate sko märken som Nike SB, Adidas Skateboarding, Supra, Lakai, Huf, dvs, Emerica, Vans och Adidas Originals. Vi har alltid de populära modellerna från Nike Janoski, Janoski Max, Adidas Busenitz, Supra Högar av lager. Alla skor som visas i labforum är i amerikanska storlekar. Vi skickar din beställning samma dag som vi får det och du får det levererat inom 1- 2 dagar. Kom ihåg att du har 30 dagar på sig att återvända.